Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Gemeente Baarn

Vergroot/verklein:

Vragen

Algemene vragen

Blijft mijn inschrijfduur behouden na het activeren van mijn inschrijving?

Ja, na het activeren van uw inschrijving ontangt u een bevestigingsmail van uw inschrijving op de website. Uw oude inschrijfdatum en rangnummer blijven behouden. Als u inlogt, zie u uw inschrijfdatum en rangnummer op uw persoonlijke pagina staan.

Kan ik via deze website ook reageren op woningen buiten de gemeente Baarn?

Nee, op deze website kunt u alleen reageren op woningen in de gemeente Baarn. Vanaf maandag 24 november 2014 kunt u via Woningnet Regio Eemland met één inschrijving een sociale huurwoning zoeken bij gemeenten in de regio rond Baarn. Deelnemende gemeenten zijn Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Het woningaanbod van al deze gemeenten staat op één gezamenlijke website: www.woningneteemvallei.nl. De gemeente Baarn neemt géén deel aan Woningnet. Voor woningzoekenden die in Baarn een woning zoeken wijzigt er dus niets. Het woningaanbod in Baarn is en blijft beschikbaar via de eigen website www.hureninbaarn.nl.

Inschrijven

 

Wilt u reageren op woningen, maar heeft u zich nog niet ingeschreven?

Schrijf u hier in

Activeer uw gegevens

 

Uw inloggegevens van voor 26 juni 2014 zijn niet meer geldig.

Activeer uw gegevens 

Actueel aanbod

Actueel aanbod

Reageer op woningen

Nieuwsbrief

 

Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan

Gemeente Baarn | Stationsweg 18 | Postbus 1003 | 3740 BA | t (035) 548 16 11 | e woonruimteverdeling@baarn.nl