Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Gemeente Baarn

Vergroot/verklein:

Woningaanbod

woningaanbod

Informatie over de woning

Elke week van donderdag 12.00 uur tot en met dinsdag 12.00 uur biedt de gemeente de vrijgekomen huurwoningen in de gemeente Baarn aan op deze website.

Wanneer u alleen reageert op een woning om een indicatie te krijgen op welke plaats u ongeveer eindigt en niet definitief een reactie wilt plaatsen,  verzoeken wij u uw reactie ook weer te verwijderen. Dit bespaart ons bij de toewijzing van de woningen een hoop werk.

Let op! Het is mogelijk dat er in een week geen huurwoningen zijn vrijgekomen. Er is in die week geen woningaanbod op deze website zichtbaar.

Bij elke woning staan gegevens over het type, de grootte en de criteria waaraan een nieuwe huurder moet voldoen. Naast de informatie wordt er vaak een voorbeeldfoto getoond. Dit is niet altijd de aangeboden woning, maar wel van hetzelfde type. De foto geeft dus een globaal idee hoe die woning eruit ziet.

 

 

Actueel aanbod

Actueel aanbod

Reageer op woningen

Nieuwsbrief

 

Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan

Inschrijven

 

Wilt u reageren op woningen, maar heeft u zich nog niet ingeschreven?

Schrijf u hier in

Gemeente Baarn | Stationsweg 18 | Postbus 1003 | 3740 BA | t (035) 548 16 11 | e woonruimteverdeling@baarn.nl